Ignite – Kilépett Téglás Zoli

írta TAZ | 2019.11.25.

Váratlanul bejelentette távozását az Ignite frontembere, Téglás Zoli. Az énekes a jövőben más zenei és filmes projektekre szeretne koncentrálni az állatmentés mellett.

A Facebookon jelentette be nagy meglepetésre Téglás Zoli, hogy elhagyja az Ignite fedélzetét. „Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite rajongóknak az elmúlt 25 évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készít egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretetet és kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben! Csókolom Magyarország.”

Zoli karakteres hangja és személyisége teljesen összeforrt az Ignite-tal az elmúlt két és fél évtized alatt, legutolsó lemezük együtt a 2016-os ’A War Against You’ volt.