Ozzy Osbourne – Dalpremier: itt a Straight To Hell

írta karpatisz | 2019.11.22.

Felgyorsulni látszanak az események a következő év elején érkező ’Ordinary Man’ népszerűsítése kapcsán, a YouTube-on máris tesztelhető Ozzy második új önálló dala.

 

 

Közel tíz évig nem halhattunk Ozzy Osbourne-tól új saját szerzeményt, nemrég megtört a jég. Az Epic Records gondozásában érkezik 2020 elején az 'Ordinary Man', melyen Ozzy mellett Andrew Watt gitározik, Duff McKagan (Guns N' Roses) basszusgitározik és Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) dobol. Ozzy így mesélt az anyagról: „Ez az album egy ajándék egy felsőbb hatalomtól! Ez bizonyítja, hogy sosem érdemes feladni! Minden akkor kezdődött, amikor Kelly bejött hozzám és azt kérdte: »Volna kedved egy Post Malone-dallal dolgozni?« Az első reakcióm az volt, hogy ki a fene az a Post Malone? Elmentem Andrew házába, és azt mondta, ne aggódjak, gyorsan össze tudjuk hozni. Miután befejeztük a dalt, azt kérdezte tőlem: »Volna kedved egy teljes albumot elkezdeni?« Erre rögtön azt válaszoltam, hogy nagyon jó volna, de pont mostanában gondolkodtam azon, hogy hat hónapig viszont nem szeretnék egy alagsori stúdióba bezárkózni. Aztán idővel meglett a lemez. Duff és Chad később érkeztek, először csak jammelgettünk, majd később bekapcsolódtak a már megírt dalok munkájába. Korábban már mondtam Sharonnak, jó érzés volna, ha egy lemezt össze tudnék még rakni, de addig csak a fejemben motoszkált és nem hagyott nyugodni, amíg Andrew oda nem tette a lehetőséget az orrom elé. Remélem, hogy az emberek élvezni fogják majd, mert a szívem és lelkem is beletettem ebbe az albumba.”

A promóció folytatásában – az Under The Graveyard után – most a Straight To Hell című dalt ismerhetjük meg, ebben a szerzeményben a Guns N' Roses másik ikonikus alakja, Slash is közreműködik.

Legutóbbi hozzászólások