The Black Crowes – Újra turnéznak

írta Bigfoot | 2019.11.14.

Négy év után ébredt fel a mélyalvásból a Robinson testvérek zenekara, mindennek tetejébe pedig turnéra is indultak. Tették mindezt azért, mert harmincéves lett első albumuk, a ’Shake Your Money Maker’, mely nagyot szólt három évtizeddel ezelőtt.

A csapat 2013-ban mondta ki a véget, Chris és Rich civakodtak is egy jót, és nem éppen testvérekhez méltóan nyilatkoztak egymásról. Pár napja azonban a Twitteren megjelent egy rajzfilm logó, ezen két erősen betépett varjú látható, és a debütáló album teljes eljátszását, valamint a jegyárusítást is elhintették. Kicsit később pár amerikai nagyvárosban hirdették rejtelmesen visszatérésüket, majd  New Yorkban és más helyeken is plakátok  tűntek fel, ezeken pedig a debütáló album teljes eljátszását ígérik más nagy slágerek mellett.

November tizenegyedikén elindult a turné a texasi Austinban, mely negyvenhat állomásból áll. Az utolsó fellépés 2020. szeptember tizenkilencedikén lesz New Yorkban. Rich és Chris Robinsonhoz Tim Lefebre basszusgitáros, Isaiah Mitchell gitáros, Raj Ohja dobos és Joel Robinow billentyűs csatlakozott a fellépéseken. Pár napja Howard Stern élő műsorában is feltűntek, lentebb pár részletet megnézhetsz ebből.