Steve Riley's L.A. Guns – Ők is új albummal jelentkeznek

írta CsiGabiGa | 2019.11.12.

Ismét megkettőződött az L.A. Guns! Szerződést írt alá a Golden Robot Records kiadóval a Steve Riley's L.A. Guns, jövő tavaszra várhatjuk az új lemezüket.

Az L.A. Guns újdonsült verziója idén május 4-én debütált az M3 Rock Festivalon. A doboshoz csatlakozott az orlandói gitáros-énekes Kurt Frohlich, valamint Kelly Nickels basszer, aki az L.A. Guns klasszikus felállásának tagja volt Riley-val együtt, valamint Scott Griffin gitáros, aki a csapatban basszusozott 2007 és 2009, valamint 2011 és 2014 között. Ez volt az első olyan L.A. Guns megjelenés, ahol nem lépett fel az eredeti énekes, Phil Lewis vagy a gitáros, Tracii Guns.

„Elégedetten jelentjük be, hogy aláírtunk egy szerződést a New Breed Managementtel és most már a Biggtime Inc. a hivatalos ügynökségünk. De ennél még jobb hír, hogy már van egy aláírt szerződésünk a Golden Robot Recordsszal is, és még a hónapban stúdióba vonulunk felvenni új albumunkat, mely jövő tavasszal jelenik meg. Nagyon hálásak vagyunk ezért a lehetőségért, és szeretnénk köszönetet mondani a támogatásotokért az évek során. És már alig várjuk a találkozást a 2020-as turnén!” – szólt a banda nyilatkozata.

Frohlich a Faster Pussycat második inkarnációjának tagja volt három eredeti tag mellett, ez a felállás 2007-ben oszlott fel. Steve Riley volt az L.A. Guns tagja legtovább, nem sokkal az 1988-as debütalbum megjelenése előtt csatlakozott a csapathoz (bár az ő képe látható a borítón, nem játszott az albumon). Mindazonáltal – bár vagy 50 zenész fordult meg benne az idők folyamán – Riley volt a leghosszabb ideig játszó zenész a bandában, egy kétéves időszakot kivéve a kilencvenes évek elején, gyakorlatilag az egyetlen permanens tagja volt az L.A. Gunsnak 2016 végéig, amikor is a zenekar – amit Phil Lewisszal közel 15 éven át tartottak életben az alapító gitáros, Tracii Guns nélkül – feloszlott. Azóta Lewis és Guns, akik közben elásták a csatabárdot, teljes gőzzel nyomják az L.A. Guns muzsikáját, a 2017-es 'The Missing Peace' után idén márciusban már a második lemezüket adták ki 'The Devil You Know' címmel.

Egyszer már volt két változata a csapatnak, a Tracii Guns' L.A. Guns 2006-tól 2012-ig működött párhuzamosan az L.A. Guns mellett.

Legutóbbi hozzászólások