Iron Maiden/Judas Priest – Rob Halford is elképzelhetőnek tartja a közös turnét

írta Bigfoot | 2019.11.07.

Fél éve Ian Hill nem zárta ki egy közös Iron Maiden/Judas Priest turné lehetőségét, a minap Rob Halford is hasonlóan vélekedett.

A Metal God így nyilatkozott az ügyről: „Szerintem mindkét banda benne lenne, de minden az időzítésen múlik. Mert amúgy jó barátok vagyunk."

Halfordot a Priest/Maiden rivalizálásról is kérdezték: „Egészséges rivalizálásról beszélünk. Pont olyan, mint az amerikai futballban a Arizona Cardinals és a Raiders, vagy a Phoenix Suns és a Golden State Warriors közti verseny. Egészséges, jó versenyszellem van köztünk. Mindkét banda elismeri a másikat ennyi idő után is, és a közös megmozdulás nagyon látványos lenne.”

A frontember kitért arra is, hogy régebben volt egy nagyobb vágyálma: „Az amerikai Big Four koncertturnéhoz hasonlóan (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth) szerettem volna egy brit Big Fourt is. Arról álmodoztam, hogy együtt turnézik a Black Sabbath, a Motörhead, az Iron Maiden és a Judas Priest. Igen, együtt az Egyesült Királyságban. Ebből sajnos két zenekar már nem létezik, de a zenéjük most is itt van és ez a fontos.”