Whitesnake – Közös turné a Foreignerrel és a Europe-pal

írta CsiGabiGa | 2019.11.05.

A Whitesnake és a Foreigner bejelentettek egy hat állomásos brit arénaturnét 2020-ra. A koncertek május 31-én kezdődnek Londonban, az O2 Arénában és a Manchester Arénában csúcsosodnak ki június 8-án. A Europe „nagyon különleges vendég” státuszban csatlakozik hozzájuk és játszik a két nagy banda előtt.

„Szavakkal ki se tudom fejezni, mennyire izgatottak vagyunk, hogy végre meglátogathatunk titeket az Egyesült Királyságban! – mondta David Coverdale, a Whitesnake énekese. – Micsoda pokoli éjszaka lesz ez így együtt a barátainkkal, a Foreignerrel és a Europe-pal! Alig várom! Hamarosan találkozunk!”

„Alig várjuk, hogy elindítsuk a nyarat egy hatalmas turnéval az Egyesült Királyságban barátaink, a Whitesnake és a Europe társaságában! – tette hozzá Mick Jones a Foreignerből. – Nagyon várjuk, hogy eljátszhassuk legnagyobb slágereinket a rajongóinknak.”

A Europe énekese, Joey Tempest pedig így kommentálta az eseményeket: „Micsoda kirobbanó kezdése ez számunkra 2020 nyarának! Egy brit arénaturné a Whitesnake és a Foreigner társaságában! Igen! A klasszikus rock legnagyobb himnuszai egy estén! Nagyon nagy megtiszteltetésnek számít, hogy különleges vendégként meghívtak minket.”

Jöhetnének hozzánk is, legalább a Whitesnake és a Europe – akiknek láthatóan van rajongótábora nálunk – behozná a nézőket a Foreignerre, így pótolhatnák a 12 éve csúfosan megbukott arénakoncertjüket.

Whitesnake, Foreigner & Europe 2020:

május 31. London, The O2 Arena
június 1. Cardiff, Motorpoint Arena
június 3. Birmingham, Arena Birmingham
június 4. Glasgow, SSE Hydro
június 6. Newcastle, Utilita Aren
június 8. Manchester, Arena