Iron Maiden – November végén jön az utolsó négy album digipakes csomagolásban

írta karpatisz | 2019.10.17.

Nemrég került ki a csapat hivatalos oldalára a hír, hogy a remaszterelt albumok sorozata az utolsó négyeshez ért. A Parlophone Records november 22-re tűzte ki az aktuális sorozat megjelenésének idejét.

A 2014-es és a 2017-es vinyl újrakiadások után a legendás csapat a CD lemezekkel folytatja tovább a régi kiadványok frissítését. A negyedik sorozatban a ’Dance Of Death’’, az ’A Matter Of Life And Death’, a ’The Final Frontier’ és a ’The Book Of Souls’ kapja meg az új digipakes külsőt. Az aktuális négyes közül az ’A Matter Of Life And Death’ lesz speciális dobozban is elérhető, amelyben ezúttal is egy Eddie figura és egy felvarró kerül. A kiadványok előrendelése elkezdődött, IDE kattintva vásárolhatunk a régi kedvencekből, amelyekhez pólót is választhatunk.

A zenekar alapító-basszusgitárosa, Steve Harris így nyilatkozott a sorozattal kapcsolatosan: „Hosszú ideje terveztük ezeket az újrakiadásokat, egyszerűen elvarázsolt a 2015-ös remaszterizálás eredménye. Azt hiszem, sosem szóltak jobban ezek a lemezeink és elérkezett a megfelelő idő, hogy CD-n is elérhetővé váljon a sorozat.”

A harmadik sorozatban tematikusan írtunk a két-két lemezről: a Bruce Dickinsonhoz köthető két albumról ITT, a Blaze Bayley-vel készített két lemezről pedig ITT olvashatsz.