fbpx

Leprous – Budapesten is lesz ’Pitfalls’ lemezbemutató koncert

írta karpatisz | 2019.10.15.

Szenzációs hír érkezett a norvég csapattól: 2020 februárjában Európában koncerteznek, legnagyobb örömünkre pedig Budapest is ott van a helyszínek között, hozzánk február 19-én érkeznek.

Az InsideOut Music gondozásában jelenik meg a Leprous új lemeze október 25-én ’Pitfalls’ címmel. Az albumot ismét David Castillo segítségével rögzítették a Ghostward Studios falai között, míg a keverést Adam Noble végezte, a borító Elicia Edijanto műve. Az albumról Einar Solberg a következőket mondta: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük a ’Pitfalls’-t! Ez egy olyan album, amit senki sem várt a Leproustól. Amikor azt gondolod, hogy tudod merre tart, rájössz, hogy tévedtél. Ez nemcsak a legnagyobb produkciónk és zenei utazásunk, hanem a legszemélyesebb és legőszintébb is. Az album az egyik legkeményebb időszakomban íródott, melyben a depresszióval és a szorongással küzdöttem. Nincsenek szűrők és metafórák, csak az igazság. Úgy tartják, hogy a zeneszerzés terápiás hatású, de én azt mondom, hogy ezzel alábecsülik. Számomra a ’Pitfalls’ másfél évnyi tanulásnak az eredménye, mely alatt megtanultam, hogyan jussak ki a sötét alagútból, ahol a zene volt a fáklyám.”

A kiadvány népszerűsítése kapcsán legutóbb megismerhettük a Distant Bells című dalt. Nemrég pedig egy európia koncertsorozatot jelentettek be a Facebookon, amely egyelőre tizenegy bulit tartalmaz. A magyar rajongók örülhetnek, hiszen a Negative Artnak köszönhetően Budapesten is látható lesz a Leprous, mégpedig a Dürer Kertben. Bővebb infó (ITT) a Facebook-eseményben.

a Fekete Zaj Fesztivál és a Negative Art bemutatja:

Leprous (Nor)
- Pitfalls tour 2020 -
+ special guests

2020. február 19. szerda 19:00 // Budapest, Dürer Kert

Jegyár:
early bird: 4.990 Ft
limitált elővétel: 5.990 Ft
normál ár: 6.990 Ft

A jegyértékesítés 2019.10.16-án szerdán 10 órakor indul.

Legutóbbi hozzászólások