Lordi – „A 'Killection' egy költött, fikciós válogatásalbum”

írta karpatisz | 2019.10.10.

A maszkos szörnyetegek január 31-én jelentkeznek tizedik nagylemezükkel, melyet az AFM Records dob piacra. Az újdonság egy fikciós válogatás lesz, amelyhez Mr. Lordi egy történetet is fűzött.

 

 

A maszkok nagymesterei egy olyan zseniális ötlettel hozakodtak elő, mely a zeneipar történetében talán még sohasem fordult elő. Az abszurd ötletet a ’Killection’ címre keresztelt albumra tették rá, és a koncepció fő kérdése a következőképpen szól: Mi lenne, ha a Lordi már a '70-es évek eleje óta létezne? Képzeletben ez a lemez tartalmazná az összes legjobb önálló dalt, melyeket a zenekar különböző időkben, gondosan vett fel a korszak autentikus stúdióiban, vintage technikával. Ezek azok dalok, amelyek abban az időben keletkeztek volna, ha a Lordi már akkor is létezik.

Az ötletgazda így kommentálta az újdonság érkezését: „A 'Killection' egy költött, fikciós válogatásalbum. Azokat a dalokat tartalmazza, amelyeket a Lordi a '70-es évek elejétől, a '90-es évek közepéig írt volna. Ez a válogatás egy vadiúj, 2019-es dalt is tartalmaz majd, hogy a mindennapos válogatás fogalmának is megfeleljen.”

’Killection’ dallista:

01. Radio SCG 10
02. Horror For Hire
03. Shake The Baby Silent
04. Like A Bee To The Honey
05. Apollyon
06. SCG10 The Last Hour
07. Blow My Fuse
08. I Dug A Hole In The Yard For You
09. Zombimbo
10. Up To No Good
11. SCG10 Demonic Semitones
12. Cutterfly
13. Evil
14. Scream Demon
15. SCG10 I Am Here

A csapat már be is mutatta új csoportképét, melyen látható a legújabb tag, akit HIISI néven mutattak be a Facebookon. A Lordi szeptember 27-én bejelentette, hogy az új év elején ismét úton lesznek, 2020. február 16-án Budapesten startol majd a „KillecTour 2020” nevű sorozat.

Legutóbbi hozzászólások