Foreigner – Lou Gramm kórházba került, lemondta az idei turnét

írta CsiGabiGa | 2019.10.09.

Nemrég adtunk hírt a Foreigner új kiadványáról, melyen a zenekar jelenlegi inkarnációja mellett az eredeti felállás is szerepel. A műsornak olyan nagy sikere lett, hogy azóta is minden évben szerveztek hasonló koncerteket. Ám Lou Gramm most visszalépett az idei 'Double Vision: Then & Now' turnén való szerepléstől „súlyos légzőszervi fertőzés, kiszáradás és fáradtság” miatt.

Az énekesnek részt kellett volna vennie a Foreigner 'Double Vision: Then & Now' turnéján, de a múlt héten kórházba került, ezért le kellett mondania fellépéseit. A hivatalos nyilatkozat szerint „Lou Grammet a múlt héten súlyos légzőszervi fertőzés, kiszáradás és kimerültség miatt szállították a New York állambeli Rochesterben a Park Ridge-i Unity Kórházba. Remélte, hogy a 'Double Vision: Then & Now' turnéra és a néhány tervezett ázsiai koncertre rendbe jön, de sajnos az orvosa a felülvizsgálat során kijelentette, hogy nem tud fellépni ezeken a show-kon. A turné a többi eredeti taggal folytatódik, akik csatlakoznak Mick Joneshoz és a Foreigner jelenlegi felállásához.”

Lou Gramm azt mondta: „Nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudok fellépni a rajongóim előtt a 'Double Vision: Then & Now' koncerteken. De az orvosom kijelentette, ha erőszakkal elmegyek a fellépésekre, nagy bajban leszek. Tehát az orvos parancsára ülök a kispadon.”

Mick Jones, a Foreigner gitárosa hozzátette: „Mindannyian hiányolni fogjuk Lou-t a közelgő koncerteken, és csatlakozva családjához, barátaihoz és rajongóihoz, gyors visszatérést kívánunk neki!”

A múlt héten kiderült, hogy a Foreigner 'Double Vision: Then And Now' koncertfelvételét az earMUSIC november 15-én adja ki CD + DVD-n, Blu-ray + CD-n, és korlátozott számban 2 LP + Blu-ray változatban is, valamint természetesen megjelenik a digitális és streaming platformokon. A műsort a Soaring Eagle Casino & Resortben (Mount Pleasant, Michigan) vették fel a Foreigner 40. évfordulós turnéjának kezdetén, 2017 októberében. A jelenlegi tagok, Mick Jones, Kelly Hansen, Tom Gimbel, Jeff Pilson, Michael Bluestein, Bruce Watson és Chris Frazier mellé csatlakozott Lou Gramm, Al Greenwood, Dennis Elliott, Ian McDonald és Rick Wills is.