Halford – Ajkain át az angyali hírnökök énekelnek

írta CsiGabiGa | 2019.10.05.

A Judas Priest énekese, Rob Halford kiadta a Hark! The Herald Angels Sing című karácsonyi ének metal változatát. A dal rajta lesz az új, 'Celestial' című albumán, amely október 18-án jelenik meg a Legacy Recordings kiadónál.

Kétségtelen, hogy Rob Halford minden idők legnagyszerűbb heavy metal énekesei közé tartozik – ezt a Judas Priest tagjaként betöltött úttörő szerepe is igazolja –, de karrierje során bebizonyította, hogy képes másféle stílusok éneklésére is, ideértve az ünnepi témájú zenéket. A Rob Halford With Family & Friends név alatt megjelenő ünnepi albumon a feldolgozások mellett új szerzemények is lesznek, ezek közül a Donner And Blitzent már be is mutatták. Most a Hark! The Herald Angels Sing című karácsonyi ének audioklipjét hallgathatod meg:

A Metal God csapatának tagjai a lemezen hozzá igen közel álló emberek, a testvére (Nigel) dobol, unokaöccse basszusgitározik (Alex, a Priest basszusgitáros Ian Hill fia), nővére (Sue) harangokon játszik, valamint Robert Jones és Jon Blakey ikergitár tandemje egészíti ki a sort. A 'Celestial' előrendelhető az alábbi oldalon CD-n,  dedikált fémes arany színű vinylen, akár egyéb extra kiegészítőkkel, mint kötött karácsonyi pulcsi, imagyertya vagy 500 darabos kirakós. És persze élhetsz a digitális verzió adta előnyökkel is.

Halford a Facebookon egy rövid ízelítőt is megosztott a stúdiófelvétel pillanataiból.

„Úgy gondolom, hogy a családok számára az ünnep a szórakozás és az izgalom keveredése az egész esemény közös megtapasztalásával – mondta. – Ennek a varázsa nagyobb, mint bármi másé. Ez egy gyönyörű időszaka az évnek, sokan szeretnénk, ha az év minden napjára kiterjedne. Ez egy csodaszép dolog, ami összehozza a családokat. Tehát mi lenne jobb az ünneplésre, mint hogy az ember a családjával és a barátaival... zenéljen. A karácsonynak zenésnek kell lennie.”