Silent Skies – Evergrey és Redemption tagok egyesítették erőiket

írta Wardrum | 2019.10.04.

A szemfülesebbek tudhatják, hogy az Evergrey énekese nem is olyan régen csatlakozott az amerikai Redemptionhöz. Úgy tűnik, a közös munka nem csak egyféle gyümölcsöt hozott.

 

 

Tom S. Englund svéd énekes (Evergrey, Redemption) és Vikram Shankar billentyűs (Redemption) egyesítették erőiket és Silent Skies néven hozták létre közös projektjüket, melynek első kész dalát szerencsére már tesztelhetjük is.

A hallottak alapján a duó zenéje igencsak el fog térni anyazenekaraik stílusától, sokkal inkább az atmoszférikus, zongoraközpontú, filmzeneszerű vonalat fogják erősíteni, ami talán annyira nem is meglepő, mivel Shankar filmzeneszerzéssel foglalkozik. Nem mellesleg YouTube-csatornáján rengeteg nagyon érdekes és fantáziadús zongorás feldolgozása hallható számos dalnak, köztük több Evergrey opusznak is.

Az első közös szerzemény alig pár napja jött ki Horizons címmel, de máris örülhetünk a friss hírnek, miszerint a következő dal is úton van Solitude címmel, melyhez éppen a napokban fejezték be a klipforgatást. Addig is itt tesztelhető a Horizons.

Legutóbbi hozzászólások