fbpx

Ghost – Kétdalos vinyl kislemez érkezik

írta karpatisz | 2019.09.22.

A Grammy-díjas svéd csapat egy különleges kiadvánnyal kedveskedik rajongóinak, a 7 inches vinyl kislemezen két dal lesz megtalálható, amelyeket klip formájában be is mutattak.

A két szerzeménnyel kapcsolatban a Ghost ezt a történetet tette közzé: „1969 nyarán egy feltörekvő csapat, a Ghost először koncertezhetett a Whisky A Go-Góban. Ekkor a frontember Papa Nihil volt, a bulin a csapat első kiadványát népszerűsítette, amelyet a Galaxy Recordings dobott piacra. A 'Seven Inches Of Satanic Panic' nevű kétoldalas vinyl kislemezen a Mary On A Cross és a Kiss The Go-Goat volt megtalálható. Az eredeti Ghost-felállás végül feloszlott, a Kiss The Go-Goat előadását tartalmazó szalag el is veszett. Egészen mostanáig, amikor ismét rátaláltak és a Papa Nihil feltámasztotta őket.”

A 'Seven Inches Of Satanic Panic' megjelenésének ötvenéves évfordulóján a két dal most egy új kislemezen ismét kiadásra kerül. Az újrakiadás a Loma Vista Recordshoz köthető és szeptember 27-én kerül a lemezboltokba. Természetesen a két dal az összes digitális platformon is elérhető lesz.

'Seven Inches Of Satanic Panic' dallista:

1. Mary On A Cross
2. Kiss The Go-Goat

Ezzel egy időben viszont a csapat legutóbbi nagylemeze, a ’Prequelle’ is megjelenik egy bővített változatban, amely a ’Prequelle Exalted’ néven fut. Ebben a díszdobozban áttetsző narancs és füst árnyalatú vinyl lemezekre kerül. Extraként a legutóbbi arénaturnéról készült fotók is helyet kapnak 60 oldal terjedelemben. Egy új ’Prequelle’ borító is készül 12 oldalas kiskönyvvel és eddig nem látott illusztrációkkal. Továbbá 4 darab 12x12-es nyomtatott fotó, valamint további Ghost-relikviák kerülnek bele.

Ne feledd, hogy a Tobias Forge által dirigált csapat a „The Ultimate Tour Of Death” koncertsorozattal Budapesten is látható lesz december 3-án. A Ghost mellett a szintén svéd Tribulation és az amerikai All Them Witches lép majd fel a Sportarénában. A buli részleteiről ITT számoltunk be.

Legutóbbi hozzászólások