Beth Hart – Megjelenés előtt jött a Sugar Shack

írta karpatisz | 2019.09.21.

Jövő hét pénteken jelenik meg Mascot Label Group gondozásában az énekesnő újdonsága, a 'War In My Mind’, amelyről a harmadik dal is felkerült a YouTube-ra.

„Sokkal személyesebbek az új dalok, mint bármikor korábban, jobban bennük vagyok. Nagy utat tettem meg, amíg meggyógyultam, és megbékéltem az ijesztő, sötét korszakkal, a szégyenteljes dolgokkal az életemben, de ugyanúgy jó dolgok is vannak. Ezen az albumon közelebb kerültem a sebezhetőséghez és a nyitottsághoz. Dalok születtek szerelemről, függőségről, saját bipolaritásról, apámról és a testvéremről.” – így vezette fel Beth új lemezét.

Ez a korong ugyanakkor egy befejezetlen korszakot is lezár Beth életében, hiszen 2003-ban – amikor a ’Live The Light On’ albuma készült – a producer, akivel együtt dolgozott, megkérdezése nélkül végezte a dolgát, majd egyszerűen átadta az egész feladatot Rob Cavallónak, a jó nevű producernek, aki végül befejezte az album keverését. Tizenöt évvel később véletlenül összetalálkoztak egy estélyen, ahol némi unszolásra Beth lejátszott neki pár új dalt. „Hatalmasat fejlődtél dalíróként. Én akarom felvenni veled ezeket a dalokat” – mondta Rob, akit Beth ma már nagyszerű embernek tart.

A szeptember 27-én érkező ’War In My Mind’ tartalmába ismét belehallgathatunk, a címadó dal  és a Bad Woman Blues után a frissen megismerhető dal a Sugar Shack.

A Hard Rock Magazin hasábjain – még a megjelenés előtt – egy teljes lemezkritikát is lehet majd olvasni az albumról.