Five Finger Death Punch – Február 20-án játszanak majd a Megadeth-tel együtt az Arénában! (x)

írta Hard Rock Magazin | 2019.09.09.

Eddig csak találgatás szintjén volt róla szó, most a Five Finger Death Punch bejelentette eddigi legnagyobb európai turnéját, amelyre 2020 januárjában és februárjában kerül sor, ráadásul a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a Megadeth, valamint a 2018-as év legnagyobb rockszenzációja, a Bad Wolves is csatlakozik hozzájuk előzenekarként. Utóbbiak az elmúlt másfél évben három #1 slágert is begyűjtöttek, és jelenleg második albumuk október 25-i megjelenésére készülnek.

Báthory Zoltán, a Five Finger Death Punch gitárosa szerint: “Ez a line-up nagyon erős. A Bad Wolves volt az elmúlt évek nagy felfedezettje, és minden bizonnyal hozzák majd most is a formájukat. A Megadeth-nek pedig nincs szüksége bemutatásra, abszolút legendák. Dave Mustaine hatása erre a műfajra felbecsülhetetlen. Nem csupán a thrash, de a heavy metal egyik alapítójának is őt tartom, mert riffjei és gitárjátéka mindenkit befolyásolt, aki a Megadeth hatósugarába került… és ez egy jó nagy hatósugár.”

A Megadeth énekese, Dave Mustaine hozzátette: “Már nagyon várom, és komoly bajba kerültök, ha nem jöttök el megnézni bennünket a Five Finger Death Punch-koncertekre 2020 elején. Higgyétek el, nem akarjátok kihagyni! Hamarosan találkozunk!”

Ez a szenzációs turné Budapesten is látható lesz 2020. február 20-án a Budapest Arénában! A turné VIP elővásárlási lehetősége ma 13 órakor indul, a teljeskörű jegyértékesítés szeptember 13-án, péntek reggel 9 órától lesz elérhető. A rajongók már nagyon várják 2020 telének kihagyhatatlan rockbuliját, amelynek további részletei a www.fivefingerdeathpunch.com oldalon találhatók.

A budapesti koncerte jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lesznek kaphatók. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, szeptember 12-én 10 órától.

A Five Finger Death Punch arénákat tölt meg a világ minden táján. Már túl vannak a 3 milliárdnyi streamingen, és folyamatosan döntik meg a rekordokat. A bandának 24 top10-es sikere volt az elmúlt években, és felfelé ívelő pályafutásuk nem torpan meg: 2018 egy újabb hatalmas év volt a Five Finger Death Punch számára, hiszen az amerikai rockrádiók év végi összesítése szerint ők voltak a legjátszottabb előadók az előző évben. 2018 nyarán és őszén zajló turnéjukkal pedig a banda több mint 250.000 dollárt gyűjtött össze és adományozott jótékonysági szervezeteknek. A Five Finger Death Punch nyolcadik stúdióalbuma 2020 elején várható.

A budapesti buli Facebook-eseménye ITT található meg.

Időpont: 2020. február 20., csütörtök, 19:00–23:30
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
A jegyértékesítés kezdete: szeptember 13., 9:00 – Online jegy ITT.
Szervező: Live Nation Magyarország