Hellyeah – Dal- és klippremier: Oh My God

írta karpatisz | 2019.06.30.

Ahogy korábbi hírünkben említettük, négy önálló dal vezeti fel az amerikai csapat hatodik nagylemezét, a folytatásban a harmadik máris tesztelhető.

2018. június 22. fekete nap volt a metalzene rajongóinak, ugyanis ezen a napon hunyt el a világhírű dobos, akit a Pantera mellett a Damageplan és a Hellyeah zenekarokban láthatott a közönség világszerte. Vinnie Paul még be tudta fejezni a Hellyeah következő albumának dobsávjait, melyet így dícsért a Facebookon tavaly: „Találkozunk jövőre, mégpedig egy olyan lemezzel, ami el fog titeket söpörni!” Az előző két nagylemezhez – a 2014-es ’Blood For Blood’ és a 2016-os ’Unden!able’ – hasonlóan most is a Las Vegasban található The Hideout Recording Studióban készültek a felvételek Kevin Churko producer vezetésével.

A szeptember 27-én megjelenő ’Welcome Home’ lesz az album, amelyen Vinnie Paul Abbott utolsó felvételeit hallhatjuk. A kiadványt gondozó Eleven Seven Music folytatja a promóciót, a 333 és a Welcome Home után az Oh My God került fel a világhálóra. A „Celebrating the Life of Vinnie Paul Abbott” koncertsorozat júliusban és augusztusban folytatódik az USA-ban, a színpadon a dobos posztot a Stone Sour ütőse, Roy Mayorga tölti be.

Legutóbbi hozzászólások