Hollywood Vampires – Hallgass bele az összes új dalba!

írta TAZ | 2019.06.15.

Kevesebb, mint egy hét múlva érkezik Alice Cooper, Joe Perry és Johnny Depp zenekarának új lemeze, aminek összes dalába belehallgathatsz a folytatásban.

 

 

Június 21-én jelenik meg a Hollywood Vampires új albuma, mely a ’Rise’ címet kapta. Az earMUSIC gondozásában érkező lemez a második az Alice Cooper, Joe Perry és Johnny Depp felállású zenekartól. A lemezen elsősorban új dalok találhatóak, azonban David Bowie Heroesának, a Jim Carroll Band People Who Diedjának és Johnny Thunder You Can’t Put Your Arms Around A Memoryjának képében feldolgozások is felkerültek rá. Mindennek tetejébe a Welcome To Bushwackers című dalban Jeff Beck és John Waters is vendégeskedik.

Az új anyagról Alice Cooper a következőket mondta: „A ’Rise’ nemcsak egy teljesen más anyag, mint az első Vampires-album, hanem különlegesebb bármelyik albumnál, melynek valaha részese voltam. Nagyon különböző módon álltam hozzá, nem úgy, ahogy általában szoktam. Mindegyikünk, Joe, Johnny, Tommy és én is írtam dalokat hozzá, ami viszont különböző volt, hogy nem próbáltam meg egyik dalt sem a magam képére formálni. Mivel más hatásaink vannak, a lemez hangzása őrületesen jó. Úgy gondolom, hogy ezzel a lemezzel megalkottuk a Vampires hangzását, míg az elsőn inkább csak megemeltük a kalapunkat elesett rock and roll testvéreink előtt.”

Alább a korábban bemutatott Who’s Laughing Now, The Boogieman Surprise és David Bowie-feldolgozás után az összes dalba belefülelhetsz.

Legutóbbi hozzászólások