Flying Colors – A ’Third Degree’ érkezése után kilenc koncert is lesz

írta karpatisz | 2019.06.02.

A „munkamániás” dobos hozta nyilvánosságra a Facebookon, hogy a Flying Colors harmadik nagylemezének a munkálatai befejeződtek. A szeptemberi megjelenést követően az ötösfogat öt amerikai és négy európai bulit is ad.

 

 

Március óta tudjuk, hogy a Steve Morse (gitár), Neal Morse (billentyűs hangszerek, ének), Mike Portnoy (dob), Dave LaRue (basszusgitár) és Casey McPherson (ének, gitár) felállású csapat egy nagyszabású koncertet ad 2019. augusztus 30-án, azaz az idei MorseFest! első napján.

A régóta várt harmadik nagylemezzel kapcsolatban Mike Portnoy szolgált némi infóval, az alábbi üzenetet osztotta meg a legnépszerűbb közösségi portálon: „Igen, a szemetek nem téved, megérkeztek a Flying Colors 2019-es turnédátumai! A jó hír, hogy a harmadik nagylemezünk, a ’Third Degree’ munkálatait befejeztük és azon dolgozunk, hogy a szeptemberi megjelenésre készen legyen. Ezzel kapcsolatban bővebb infóval jelentkezünk még hamarosan. A rossz hír az, hogy Steve a megjelenés idején a Deep Purple-lel lesz úton. De várjatok, a mi rettenthetetlen gitárosunk felajánlotta, hogy átugrik néhány Flying Colors-koncertre, amikor a Deep Purple-lel egy-két nap szünetük lesz. Néhány város lett csak a kiválasztott, köszönjük Steve. További jó hír, hogy lesz még további négy bulink majd decemberben Európában is. Ezeket is rövidesen bejelentjük. A végére még egy rossz hír maradt: Ennyi lesz! Ez az öt amerikai és a 4 európai koncertünk lesz a 2020-as Cruise To The Edge-es bulin kívül. Az előre látható jövőben nem lesz több. Kérünk benneteket, hogy ne bombázzatok minket a „Gyertek Braziliába” vagy épp a „Gyertek Olaszországba” kérésekkel! Ezt a tíz bulit is nagyon nehezen hoztuk össze. De ha már mi nem tudunk hozzátok eljutni, gyertek ti hozzánk! Megígérjük, hogy nem fogjátok megbánni!”

Legutóbbi hozzászólások