Destruction – „Ez a dal tökéletesen megmutatja, hogy milyen is a Destruction 2019-ben”

írta karpatisz | 2019.05.31.

A legendás thrasherek augusztusban jelentkeznek tizenhetedik nagylemezükkel. A Nuclear Blastnek köszönhetően megismerhetjük a 'Born To Perish' címadó dalát.

Március eleje óta tudjuk, hogy a Destruction ismét négytagúvá vált, az új gitáros a bosnyák felmenőkkel rendelkező Damir Eskic lett. A bárdista korábban már dolgozott együtt a Destructionnel, hiszen a 2016-os ’Under Attack’ albumra három szólót már ő játszott fel. Ez a társaság vette fel az új nagylemezt, amely a 'Born To Perish' címet kapta, egy svájci stúdióban. A Nuclear Blast már ki is tűzte az újdonság megjelenését augusztus 9-re, IDE kattintva elő lehet rendelni CD-n és vinyl lemezeken a kiadványt. A lentebb látható borítót hazánk kiváló grafikusa, Havancsák Gyula készítette, amelyet egy rövidfilmben is bemutatnak.

A csapat frontembere, Schmier így nyilatkozott a frissen bemutatott dalról: „A címadó volt az első, amelyet megírtunk az új lemezre. Ez a dal tökéletesen megmutatja, hogy milyen is a Destruction 2019-ben. Ez rögtön magasra helyezi az elvárásokat a lemez többi részével szemben. Ez mindent tartalmaz, amit ma mi jelentünk: a gyorsaság, a variálhatóság és az ütőképesség. Randy nagyon komoly dobtémákkal jött elő, Damir pedig egy igazán harapós szólót illesztett hozzá. Szóval mindkét új tagunk keményen hozzátette a magáét az írásnál.”

’Born to Perish’ dallista:

01. Born To Perish
02. Inspired By Death
03. Betrayal
04. Rotten
05. Filthy Wealth
06. Butchered For Life
07. Tyrants Of The Netherworld
08. We Breed Evil
09. Fatal Flight 17
10. Ratcatcher
11. Hellbound
(bónusz)


Legutóbbi hozzászólások