Thin Lizzy – A Mastodon basszere ugrik be a nyári koncertekre

írta TAZ | 2019.04.29.

Nyáron turnézik a Thin Lizzy, méghozzá az idén negyvenéves ’Black Rose: A Rock Legend’ album apropójából, a koncerteken pedig nem más, mint a Mastodon bőgőse, Troy Sanders lesz a felelős a mély frekvenciákért.

 

 

Idén negyvenéves a Thin Lizzy ’Black Rose: A Rock Legend’ című albuma, melynek apropójából nyáron Európában koncertezik a csapat. A bulikon a teljes lemez anyagát elnyomja a gárda, méghozzá a Scott Gorham, Darren Wharton, Ricky Warwick, Damon Johnson és Scott Travis felállásban, a basszgitárt pedig nem más, mint Troy Sanders, a Mastodon bőgöse kezeli majd.

„Nem titok, hogy a Thin Lizzynek nagy hatása volt a Mastodon zenéjére. Hatalmas dolog és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok hozzájuk, már alig várom!” – mondta Troy. Scott Gorham gitáros a következőképpen köszöntötte Sanderst: „Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Lizzy családban köszönthetjük Troy-t. Néhány éve a Download fesztiválon találkoztunk, és egy remek srác, valamint gyilkos basszusgitáros, úgyhogy nagyon örülünk, hogy csatalkozik hozzánk a nyári koncertekre.”

A banda menetrendje a következőképpen néz ki:

Július 28. Ebbw Vale Steelhouse Festival, Egyesült Királyság
Augusztus 04. Macclesfield Rewind North Festival, Egyesült Királyság
Augusztus 08. Alicante Leyendas Del Rock Festival, Spanyolország
Augusztus 10. Kortrijk Alcatraz Festival, Belgium

Legutóbbi hozzászólások