Bródy János – A Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a GrundRecords

írta Hard Rock Magazin | 2019.04.04.

Bródy János az online felületeken már 2018 novemberében megjelent digitális kislemezdala, az Akit a hazája nem szeretett kap fizikai formát, ráadásul nem is akármilyet! Manapság egyre keresettebb formátum a vinyl, ezért egy exkluzív megjelenésű 7”-es, 45-ös fordulatú kislemez kerül a boltok polcaira.

A rendkívül sikeres YouTube-os előmenetelű dal lesz a kislemez A-oldalán, míg a másik oldalon a Magyarok közt európai című dal 2019-es változata kap helyet. Tovább növeli a kislemez exkluzivitását, hogy a dalnak ez a verziója semmilyen más formátumon nem lesz elérhető, csak ezen a kislemezen.

A gyűjtők legnagyobb örömére a kislemez a megszokott csomagolástól eltérően gerinccel rendelkező külső tokba és nyomtatott, a dalszövegeket is tartalmazó belső tasakba helyezve lát napvilágot, korlátozott példányszámban.

Bródy János április 14-én 12 órától a Dürer Kertben, a Budapesti Lemezbörzén dedikálja frissen megjelent kislemezét. A lemezbörze eseménye ITT érhető el. Az Akit a hazája nem szeretett című dalt lentebb ismét meghallgathatjuk.

Legutóbbi hozzászólások