Hellyeah – Vinnie Paul kedvence vezeti fel az utolsó lemezt

írta karpatisz | 2019.03.22.

Utolsó albumának kiadására készül az amerikai csapat. Ez az a lemez, melyen Vinnie Paul Abbott utolsó felvételeit lehet majd hallani. A nyári megjelenésű anyagról egy klippel kísért dalt ismerhetünk meg.

2018. június 22. fekete nap volt a metalzene rajongóinak, ugyanis ezen a napon hunyt el a világhírű dobos, akit a Pantera mellett a Damageplan és a Hellyeah zenekarokban láthatott a közönség világszerte. Vinnie még be tudta fejezni a Hellyeah következő albumának dobsávjait, melyet így dícsért a Facebookon tavaly: „Találkozunk jövőre, mégpedig egy olyan lemezzel, ami el fog titeket söpörni!” Az előző két nagylemezhez – a 2014-es ’Blood For Blood’ és a 2016-os ’Unden!able’ – hasonlóan most is a Las Vegasban található The Hideout Recording Studióban készültek a felvételek Kevin Churko producer vezetésével.

A csapat énekese így nyilatkozott a frissen közzétett dallal kapcsolatban: „Eredetileg Vinnie ötleteit használtuk fel a 333-ban. Nagyon sokan azt hitték, hogy Vinnie csak egy dobos, ő attól sokkal több volt, mint egy őrült, vadállat dobos. Ő értett a produkció irányításához, a dalszerzéshez és az írási folyamat vezetéséhez is. Ez a dal az övé! Szerencsétlenségünkre, mire elkészültem a dalszövegekkel, addigra már nem volt közöttünk. A szöveg azokat az érzéseket tükrözi, melyeket a legtöbb metalrajongó ismer, a kirekesztésről, és arról, hogy kinézik őket az öltözködésük miatt. Ez egy emlékeztető arra, hogy bármi is történjék, minden metalrajongónak lesz helye a világban. Ahogy mondani szoktuk: Isten hozott a családban! Mi mindannyian a félig gonosztól vagyunk, erről szól a 333.”