GT Project – Jövő héten érkezik ’Az élet rock & roll’

írta Hard Rock Magazin | 2019.03.09.

Március 16-án új albummal jelentkezik a GT Project, amelyet még aznap este a BackStage Pubban be is mutatnak. ’Az élet rock & roll’ címre keresztelt újdonság részleteivel a lapozás után ismerkedhetsz meg.

A GT Project zenekar tagjai az elmúlt évtizedekben több népszerű formációban bizonyítottak, miközben meghatározó egyéniségei lettek a hazai zenei palettának. A Gönci „Apuka” György (gitár) és Talabér László (basszusgitár) (GT) nevével fémjelzett formációban Kalmár Géza kezeli a billentyűs hangszereket, Talabér Gábor dobol és a Felvidéki Rockszínház szólistája, Kozák Péter énekel.

Ezek a zenészek mind „kipróbált, öreg rókák" a szakmában. Olyan zenekarokban játszottak, mint például a Rolls Frakció, a Tunyogi Rock Band, a P.Mobil, az Attila Fiai Társulat, de még sorolhatnánk jó néhány olyan együttest, melyekben kivívták a szakma és a közönség elismerését.

A GT Project a koncertjein saját szerzeményeivel hódítja meg a közönséget immár harmadik éve, de a zenekarra jellemző dallamos hard rock dalok között alkalmanként felcsendülnek a magyar rockzene olyan örökzöldjei, melyeket más zenekarok nem játszanak. Legfrissebb lemezük ’Az élet rock & roll’ címmel érkezik a GrundRecords gondozásában, amelyről a címadó dal extra változatát máris meghallgathatjuk. A kiadvány utolsó dalában Tóth Reni, Sipos Péter és Kálmán György énekesek közreműködtek.

És ahogy említettük, a lemezbemutató koncert szintén március 16-án a BackStage Pubban lesz 20 órai kezdettel. A buli Facebook-eseménye ITT érhető el.

’Az élet rock & roll’ dallista:

01. Az élet rock & roll
02. Ég veled
03. Nehéz idők
04. Hegyeken át
05. Péntek éjjel
06. A szerelem
07. A király
08. Hajnali szél
09. Szabadon szállni
10. Az élet rock & roll
[extra]