fbpx

Periphery – Két hónap és jön a ’Periphery IV: Hail Stan’

írta karpatisz | 2019.02.07.

A djent műfaj kedvelői örülhetnek, hiszen a washingtoni csapat új nagylemezzel jelentkezik áprilisban elején. Egy klipes dalt máris tesztelhetünk.

Új korszak kezdődik a Periphery életében, mert az április 5-én érkező ’Periphery IV: Hail Stan’ már az általuk alapított lemezkiadó, a 3DOT Recordings gondozásában lát napvilágot, de segítséget kapnak a Century Media Records-tól hogy minden lemezboltokba eljusson az újdonság CD-n és 2LP lemezeken. A ’Periphery III: Select Difficulty’ folytatásáról máris tesztelhetünk egy dalt, méghozzá a Blood Eagle-t. A kisfilm rendezését Jeremy Danger és Travis Shinn vállalták.

Tegnap, a Sirius XM-en debütáló dalról a csapat gitárosa, Mark Holcomb így nyilatkozott: „A P4 munkálatainak a vége felé már tudtuk, hogy a Blood Eagle lesz az első önálló dal, amit bemutatunk majd. Annyira felpörgetett minket, hogy az írása közben is azt mondtuk egymásnak, hogy ezt élőben is el kell játszanunk. Az eredeti demófelvétel különbözött a végleges verziótól, de az írási fázis alatt a hevessége és a kirobbanó természete az, amit nem lehet szintetizálni. Ez az energia még minket is meglepett, ezért választottuk ezt, hogy elsőnek hallhassátok.”

’Periphery IV: Hail Stan’ dallista:

01. Reptile
02. Blood Eagle
03. CHVRCH BVRNER
04. Garden In The Bones
05. It's Only Smiles
06. Follow Your Ghost
07. Crush
08. Sentient Glow
09. Satellites

Legutóbbi hozzászólások