fbpx

Soen – Klipekből csak duplán jó

írta karpatisz | 2019.01.20.

Costin Chioreanu készítette a Lotus dalhoz a legfrissebb videót, mellyel a Soen február 1-én megjelenő új nagylemezét népszerűsíti.

A Joel Ekelöf (ének), Martin Lopez (dob), Lars Åhlund (billentyűs hangszerek, gitár), Stefan Stenberg (basszusgitár) és Cody Ford (szólógitár) felállású svéd csapat rövidesen friss albummal jelentkezik. A február 1-én érkező ’Lotus’ című album CD-n és LP lemezeken lesz kapható, melyet a Silver Lining Music dob piacra. A korong tartalmából a Rival audio bemutatója után ezúttal két klipes dalt is tesztelhetünk, ugyanis a Martyrs és a Lotus című dalokhoz is készült kisfilm. Utóbbi Costin Chioreanu munkáját dicséri.

Az egykori Amon Amarth és Opeth dobos a következőket mondta korábban: „Mind nagyon szerencsések vagyunk, hogy van egy közös helyünk, ahova elvonulhatunk felfedezni olyan gondolatokat, érzéseket és perspektívákat, amik a hétköznapi életünkben rejtve maradnak. Számos olyan érzést és gondolatot közlünk a zenekaron keresztül, amiket külön-külön talán nem is tudnánk, de csapatként dolgozva létrejönnek.”

"Lotus’ dallista:

01. Opponent
02. Lascivious
03. Martyrs
04. Lotus
05. Covenant
06. Penance
07. River
08. Rival
09. Lunacy


Legutóbbi hozzászólások