fbpx

Soen – Érkezik a negyedik album

írta Wardrum | 2018.11.11.

A svéd zenekar 2017 óta nem adott életjelet magáról, de most ismét kezd mozgolódni a víz körülöttük. Az új album részletei a folytatásban olvashatóak.

A fenomén Martin Lopezt (Opeth, Amon Amarth) is a sorai között tudó zenekar legutóbbi sorlemeze a 'Lykaia' volt 2017-ben, amibe bár nagyon nehéz lett volna belekötni, de túlnyomórészt a pszichedelikus, lágy hangulatok uralták el. Nemsokára megtudhatjuk, hogy milyen válasszal készül a csapat, ugyanis soron következő lemezük megjelenése 2019 elején, február 1-jén várható. A lemezről bár dallistát nem kaptunk, de egy borítót már igen.

A hangulatról 6 hónapnyi közös munka után a dobos Lopez ezt nyilatkozta: „Mind nagyon szerencsések vagyunk, hogy van egy közös helyünk, ahova elvonulhatunk felfedezni olyan gondolatokat, érzéseket és perspektívákat, amik a hétköznapi életünkben rejtve maradnak. Számos olyan érzést és gondolatot közlünk a zenekaron keresztül, amiket külön-külön talán nem is tudnánk, de csapatként dolgozva létrejönnek”

A ’Lotus’ egyben az új gitáros, Cody Ford bemutatkozó lemeze lesz, valamint jó hír, hogy tavasszal egy nagyobb körút keretében meg is utaztatják Európában.

Március 12. – John B, Oslo
Március 13. – TBC, Koppenhága
Március 14. – Logo, Hamburg
Március 15. – Roadrunner, Berlin
Március 18. – Backstage Werk, München
Március 20. – Colos Saal, Aschaffenburg
Március 21. – Helios, Köln
Március 22. – De Effenar, Eindhoven
Március 25. – O2 Academy Islington, London
Március 28. – Salamandra, Barcelona
Március 29. – Caracol, Madrid
Március 30. – Hard Club, Porto
Március 31. – RCA, Lisszabon
Április 3. – Z7, Pratteln
Április 4. – Legent Club, Milánó
Április 5. – Orion Ciampino, Róma
Április 6.  – Sonic Room, Fabricia

Az új album megjelenéséig pedig idézzük fel a ’Lykaia’ egyik kellemesen andalító tételét!

Legutóbbi hozzászólások