fbpx

A Pale Horse Named Death – Januárban érkezik a harmadik lemezük

írta Wardrum | 2018.11.09.

A két néhai Type O Negative dobost is sorai között tudó zenekar régóta esedékes harmadik lemeze nagyon közel áll már a megjelenéshez, részletek a kattintás után!

Sal Abruscato és zenekara legutóbb 2013-ban adott életjelet magáról, akkor jelent meg a legutóbbi sorlemezük. Mivel mind az első, mind a második albumuk elég nagy sikert aratott, így viszonylag meglepő volt az ötéves némaság, de szerencsére ennek 2019. január 18-án vége, ugyanis azon a napon jelenik meg következő albumuk. Ennek örömére a zenekar megosztotta az ilyenkor már szokásosnak számító részleteket a lemezről és kitűzték az első single dátumát is. Az új lemez címe ’When The World Becomes Undone’ lesz és ehhez a címhez stílszerűen passzolva 13 dalt fog tartalmazni.

A felállás Matt Brown kivételével marad a régi, gitáron és a mikrofon mögött a néhai dobos Sal Abruscatót (Life of Agony, Type O Negative) fogjuk hallani, a másik gitárt Eddie Heedles kezeli, basszusgitáron Eric Morgan, dobokon pedig Johnny Kelly (Type O Negative, Danzig) lesz hallható.

A dalok címei:

01. As it Begins
02. When The World Becomes Undone
03. Love The Ones You Hate
04. Fell In My Hole
05. Succumbing To The Event Horizon
06. Vultures
07. End Of Days
08. The Woods
09. We All Break Down
10. Lay With The Wicked
11. Splinters
12. Dreams Of The End
13. Closure

Az elsőként megjelenő dal a Love The Ones You Hate lesz, ami november 16-án érkezik. Abruscato, a zenekar főnöke így nyilatkozott a lemezről: „Egy csak ránk jellemző kombinációja lesz a depresszív és sötét hangulatoknak és a meglepően kellemes dallamoknak. Van egy egészen különleges varázsa annak, amikor a kemény, súlyos riffekhez hozzáteszel érzékeny melódiákat. Valahogy felemeli az embert egy másik tudatállapotba. A lemez címe még 2014-ben jutott eszembe. Mind látjuk, hogy mi történik a világban. Elég bekapcsolni a híreket, vagy csak körülnézni. Mindezzel egyidejűleg a magánéletem is komoly változásokon ment át. Ezek a küzdelmek mind a lemez üzemanyagaként szolgáltak.”

Melegítsünk addig is az egyetlen klipes dalukkal, remélhetőleg az új albumhoz is kapunk majd hasonlót.

Legutóbbi hozzászólások