Ozzy Osbourne – Lemondta amerikai turnéjának utolsó négy koncertjét

írta TAZ | 2018.10.14.

Pár nappal ezelőtt kénytelen volt lemondani ’No More Tours 2’ turnéjának utolsó négy állomását Ozzy az Államokban, ugyanis az énekes többszörös kézműtéten esett át egy fertőzés miatt.

Lemondta a ’No More Tours 2’ amerikai körének utolsó négy koncertjét Ozzy Osbourne, aki kézfertőzéssel került kórházba Los Angelesben múlt szombaton. Ozzy felesége szerint jelentéktelennek tűnő sebekből alakult ki két komoly fertőzés az énekes hüvelyk- és középsőujján, melyen csak több műtéttel tudtak segíteni, így kénytelen voltak lemondani a turné utolsó állomásait, melyeket természetesen később pótolnak. „Nagyon dühös, úgy érzi, hogy cserben hagyta a rajngóit. Azonban remélem, megértik a dolgot, és Ozzy vissza fog térni.” – mondta Sharon. „Kib.szottul le vagyok törve, hogy törölni kellett a bulikat, mivel a turné nagyon jól alakult, és alig vártuk az utolsó koncerteket. Remélem, mindenki türelmes marad, és várjuk, hogy találkozzunk a a jövő évi bulikon!” – egészítette ki feleségét Ozzy sajtónyilatkoztában.

A Black Sabbath énekes szólóturnéjának második köre 2019 elején ismét Európába érkezik, méghozzá a Judas Priesttel. Erről ITT írtunk bővebben.

Legutóbbi hozzászólások