fbpx

Soilwork – „Valószínűleg a legepikusabb és legsötétebb album, amit eddig csináltunk”

írta TAZ | 2018.10.14.

Arrival címmel bemutatta első új dalát a svéd Soilwork, akik 2019 januárjában adják ki tizenegyedik sorlemezüket ’Verkligheten’ címmel. A csapat új albuma az első eresztés, melyen a 2016-ban csatlakozott Bastian Thusgaard dobol.

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg 2019. január 11-én a Soilwork új albuma ’Verkligheten’ címmel. A csapat tizenegyedik lemeze az első korong a Bastian Thusgaard dobossal, aki Dirk Verbeuren helyére érkezett 2016-ban, valamint szintén az első olyan album, melyet hivatalosan basszusgitáros nélkül készítettek, ugyanis Taylor Nordberg basszer csak a turnén segíti ki a zenekart.

Az albumról – melyen Tomi Joutsen (Amorphis), Alissa White-Gluz (Arch Enemy) és Dave Sheldon is közreműködik – a következőket mondta Björn ’Speed’ Strid énekes: „Nagyon elégedett vagyok vele, igazán nagyszerű lett. Valószínűleg a legepikusabb és legsötétebb album, amit eddig csináltunk. Ugyanakkor elég melankolikus és felemelő is. Zeneileg a ’The Ride Majestic’ és a ’The Living Infinte’ keveréke.”

Alább az első dal, az Arrival máris meghallgatható. Ne feledd, a banda 2019. január 25-én a Barba Negra Music Clubban játszik az Amorphisszal együtt. A koncert Facebook-eseményét ITT találod.

‘Verkligheten’ számlista:

01. Verkligheten
02. Arrival
03. Bleeder Despoiler
04. Full Moon Shoals
05. The Nurturing Glance
06. When The Universe Spoke
07. Stålfågel (feat. Alissa White-Gluz)
08. The Wolves Are Back In Town
09. Witan
10. The Ageless Whisper
11. Needles And Kin (feat. Tomi Joutsen)
12. You Aquiver (feat. Dave Sheldon)

Legutóbbi hozzászólások