Jordan Rudess – A Mascot Label Grouphoz igazolt a billentyűs hangszerek varázslója

írta karpatisz | 2018.05.11.

A holland kiadó tegnap jelentette be, hogy Jordan Rudess-szel is együtt fognak dolgozni. A Dream Theater billentyűse még azt is elárulta, hogy a ’Bach To Rock’ turné után új szólóalbumot készít.

Több mint tíz éve jelent meg egy kiadónál Jordan Rudess önálló lemeze. A Magna Carta szerződés lejárta után Jordan a következő négy lemezét szerzői kiadásban juttatta el a rajongóihoz, ezek között a legutolsó, a 2015-ös ’The Unforgotten Path’ volt, amin gyerekkorának kedvenc dallamait idézte fel. A folytatáshoz kiváló partnert talált Jordan, hiszen a Mascot Label Group istállójához szerződött.

„A Mascot Label Groupnál megtaláltam a tökéletes otthont nemcsak magamnak, de a zenémnek is. A Mascot csapata támogató, elszánt és igazán elszánt, ami a zeneiparban ritka. Ők egy olyan klímát hoztak létre, amellyel biztosítják az előadó teljes támogatását. Nagyon izgatott vagyok és büszke vagyok arra, hogy most már én is a Mascot előadói közé tartozom” – kommentálta Rudess.

A kiadó tulajdonosa, Ed Van Zijl így fogadta új előadójukat: „Jordan egy csodálatos előadó és zenész, akit már évek óta csodálok. Ő egy nem mindennapi zenész és büszkén mondhatom, hogy most már együtt dolgozunk majd a következő szólólemezén, amit a mi csapatunk, a Music Theories ad majd ki.”

Jordan két korábbi önálló lemezéről (’All That Is Now’ és ’Explorations’) IDE kattintva olvasható el „egyperces” írásunk.

Legutóbbi hozzászólások