The Night Flight Orchestra – „A riffek még riffesebbek”

írta TAZ | 2018.04.29.

Júniusban új lemezzel jelentkezik a The Night Flight Orchestra, melyet decemberben hozzánk is elhoznak turnéjukkal. Az albumról most a This Time hallgatható meg.

Június 29-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában a The Night Flight Orchestra új albuma ’Sometimes The World Ain't Enough’ címmel. A lemezt hamar összehozta a svéd gárda, ugyanis ’Amber Galactic’ albumuk szinte napra pontosan egy éve került a boltokba. A Handsome Hard Music / Larsson Music Studio, valamint a Nordic Sound Lab falai között összerakott anyagról a csapat csak ennyit mondott: „Itt az ideje, hogy felkészülj, mert a riffek még riffesebbek, az énektémák még ércesebbek, a szintetizátorok beborítanak, az AOR még AOR-esebb, a hosszú dalok még hosszabbak, a rövidek még rövidebbek, a basszusgitár elcsábít, a dobok elpusztítanak, a groove pedig egyszerre hipnotizál és megbénít. Elbírjátok mindezt?”

Alább máris meghallgatható az első dal, a This Time a lemezről. Ne feledd, a csapat december 11-én az A38 Hajón játszik. Részletek ITT.

’Sometimes The World Ain't Enough’ számlista:

01. This Time
02. Turn To Miami 
03. Paralyzed 
04. Sometimes The World Ain't Enough
05. Moments Of Thunder
06. Speedwagon
07. Lovers In The Rain
08. Can't Be That Bad
09. Pretty Thing Closing In
10. Barcelona
11. Winged And Serpentine
12. The Last Of The Independent Romantics
13. Marjorie
(digipack CD és vinyl bónusz)
14. Pacific Priestess (japán bónusz)