Sons Of Apollo – Spanyol nyelven is megszólal az Alive a frissen megjelent EP lemezen

írta karpatisz | 2018.03.25.

Még februárban, az első amerikai koncertek idején ismerhettük meg az Alive kisfilmjét. A sztárzenészekből álló alakulat az előbb említett tételhez spanyol szöveget is készített, melyet egy digitális középlemezen találhatunk meg.

Folytatódik tovább a Sons Of Apollo első világkörüli koncertsorozatához kapcsolódó dátumok nyilvánosságra hozatala, ezúttal újabb európai dátumokat jelentettek be a nyárra és az őszi etapra is. Az eddig bejelentett időpontokról egy plakátot is megosztottak a világhálón.

A ’Psychotic Symphony’ népszerűsítésére ezúttal egy digitális EP lemezt dobtak ki, amely IDE kattintva letölthető és meghallgatható a legnépszerűbb digitális platformokon. A EP „sztárja” az Alive című dal, melyet Tengo Vida néven is tesztelhetünk majd. Az új, spanyol nyelvű változathoz is készül természetesen kisfilm, amelyet a jövő héten mutatnak be.

Ne feledjük, hogy Mike Portnoy, Derek Sherinian, Ron "Bumblefoot" Thal, Billy Sheehan és Jeff Scott Soto 2018. augusztus 19-én lép majd fel Budapesten a Barba Negra Track színpadán, ahol a debütlemez szerzeményei mellett a tagok közös múltjából is hallhatunk majd egy-egy különleges művet.

’Alive / Tengo Vida’ dallista:

01. Alive
02. Alive (radio edit)
03. Alive (acoustic version)
04. Tengo Vida ("Alive" Spanish version)
05. Tengo Vida ("Alive" Spanish version - radio edit)
06. Tengo Vida ("Alive" Spanish acoustic version)

Legutóbbi hozzászólások