Black Stone Cherry – „Sosem felejthetjük el, kik voltak velünk életünk kezdetén”

írta karpatisz | 2018.02.09.

2016-ban a ’Kentucky majd 2017-ben a ’Black To Blues’ című kiadványokkal ajándékozta meg rajongóit az amerikai csapat. A folytatásra már nem kell sokat várni, hiszen áprilisban érkezik az következő stúdióanyag.

Folytatódik a Black Stone Cherry „vissza a gyökerekhez” mottójú utazása, ezúttal a család került az edmontoni srácok új dalainak a középpontjába. Az új dalok születésénél olyan csapatok és előadók nyújtottak inspirációt, mint a Cream, a Led Zeppelin, a Muddy Waters, és a Faces. A srácok hatodik albuma a ’Family Tree’ a régi kedvencek, azaz a klasszikus rock és a southern hatásait ötvözi majd.

A csapat a következő gondolatokat osztotta meg felvezetőként: „Mindenki életében az első dolog a család. Sosem felejthetjük el, kik voltak velünk életünk kezdetén. A ’Family Tree’ lesz a tökéletes példa arra, hogy megmutassa, egyenként milyen hatásokat hoztunk a zenénkbe, de mégis ezáltal valami különleges, egy igazi southern rock album született.”

A Mascot Label Group már ki is tűzte az újdonság megjelenését április 20-ra. A csapat webes kereskedésében (ITT) el is indult az előrendelés, ahol a CD, fekete és színes vinyl lemezeket illetve pólókat lehet megvásárolni. A dallista alatt már meg is hallgathatjuk az első dalt, a Burnin'-t.

Ne feledd, hogy a ’Family Tree’ megjelenése után június 16-án a Barba Negra Track színpadán láthatjuk a southern rock egyik legütősebb formációját.

’Family Tree’ dallista:

01. Bad Habit
02. Burnin'
03. New Kinda Feelin'
04. Carry Me On Down The Road
05. My Last Breath
06. Southern Fried Friday Night
07. Dancin' In The Rain
(feat. Warren Haynes)
08. Ain't Nobody
09. James Brown
10. You Got The Blues
11. I Need a Woman
12. Get Me Over You
13. Family Tree