fbpx

Almanac – „A zenekar sokkal egységesebbé és erősebbé vált”

írta TAZ | 2017.11.18.

Jövő hét pénteken jelenik meg a Victor Smolski vezette Almanac második lemeze, amiről most stúdióminőségben hallgatható meg egy dal, méghozzá a Hail To The King.

„A ’Kingslayer’ a ’Tsar’ logikus folytatása, csak sokkal tömörebb, súlyosabb és gyorsabb – mondta Victor Smolski az új lemezről. – A tapasztalatokat, amiket a sok koncertből – beleértve a két turnét és a fesztiválokat – szereztünk, teljes mértékben fel tudtuk használni a stúdióban.  A zenekar sokkal egységesebbé és erősebbé vált, ezt az energiát pedig érezhetitek majd az új dalokban. Rengeteg időt töltöttünk el velük, és a legjobb formánkat adtuk. A ’Kingslayer’ egy jól összerakott album, élő, energikus hangzással.”

Az Almanac második albuma már Athanasios “Zacky” Tsoukas dobossal és Tim Rashid basszusgitárossal készült, és november 24-én jelenik meg a Nuclear Blastnél. A borítót ezúttal is Havancsák Gyula készítette, továbbá érdekesség, hogy az album limitált kiadásához majd egy bónusz DVD is csatlakozik, melyen a csapat idei Masters Of Rock fesztiválos koncertje lesz látható. Erről hallgathattad meg korábban a Children Of The Sacred Path című dalt, ami előtt pedig a klipes Losing My Mind került ki a netre. Ezúttal ismét lemezminőségben ismerkedhetünk meg egy dallal, méghozzá a Hail To The Kinggel.

A csapat februári düreres koncertjéről írt beszámolónkat ITT, míg a Victor Smolskival készült interjúnkat ITT olvashatod el.

Legutóbbi hozzászólások