Neal Morse – Így szólt Jimmy Webb műve a 2015-ös MorseFesten

írta karpatisz | 2017.03.25.

Nemcsak a ’MorseFest 2015: ? and Sola Scriptura Live’ kiadványt, de a napokban zajló európai koncertsorozatot is népszerűsíti a MacArthur Parkot bemutató kisfilm.

A 2015-ben rögzített nashville-i fesztivál első napján három olyan művet is bemutatott a The Neal Morse Band, amelyeket sem ők, sem Neal nem játszott korábban élőben. Ezek közül elsőként szólalt meg Jimmy Webb 1968-ban debütált műve, amelyet Bill Hubauer formált át a zenekar képére. A billentyűs által áthangszerelt változat egyébként a 2015-ben megjelent ’The Grand Experiment’ különleges – 2CD+DVD – kiadásán kapott helyet. A promóció zárásául alább megnézhetjük a tízperces epikus művet a második MoresFest filmről.

A Hard Rock Magazin hasábjain – már a megjelenés előtt – egy terjedelmes beszámolót lehetett olvasni a kiadványról. Aki lemaradt róla, ITT pótolhatja.

Március 22-én Spanyolországban kezdődött el a ’The Similitude Of A Dream’-et bemutató koncertsorozat, így a Neal Morse által dirigált „ötösfogat” április 9-ig Európában lesz, a pontos helyszínekről ITT találunk információt.