Adrenaline Mob – Tizenhárom új dallal érkezik a harmadik nagylemez

írta karpatisz | 2017.03.23.

A gengszterek új albuma ’We The People’ címmel jelenik meg, a hajtás után megismerhetjük a kiadvány tartalmát és a csapat legújabb tagját is.

Október óta vártunk arra, hogy megoszthassuk a legfrissebb információkat az Adrenaline Mob harmadik stúdióanyagával kapcsolatban. A két alapító tag mellett új zenészek is játszanak majd a lemezen: a dobos Jordan Connata és család legfrissebb tagja, David Zablidowsky (Trans Siberian Orchestra), aki Erik Leonhardt utódaként basszusgitáron működik közre. A Century Media Records máris elkezdte a június 2-án megjelenő ’We The People’ népszerűsítését, ami speciális digipack CD, és 2LP+CD változatokban készül el. A vinyl kiadványon a lentebb látható dalok mellett három bónusz is helyet kap, a Devil Went Down To Georgia, a Snortin' Whiskey és a Tie Your Mother Down nevű feldolgozások, amelyek eredetileg a ’Dearly Departed’ EP lemezen voltak hallhatóak. Természetesen a fizikai formátumok mellett a legnépszerűbb digitális platformokon is elérhető lesz az album. Ahogy a borítón látható, ezúttal politikai tartalma is lesz az új daloknak, ezzel kapcsolatban Mike Orlando a következőket mondta:

„A címadó dalt a tavalyi elnökválasztási kampány ihlette, amely hűen tükrözi majd a mostani helyzetünket. A választott cím pedig azt mutatja, min is mentünk keresztül. Mindegyik szerzeményünknek története lesz, de önállóan is értelmezhetőek lesznek. Ezek közül több azt fogja megmutatni, hogyan is élünk. Némelyik szerint jól, és élvezzük a rock ’n’ rollt. Igazi személyisége és karaktere lett mindegyiknek."

’We The People’ dallista:

1. King Of The Ring
2. We The People
3. The Killer's Inside
4. Bleeding Hands
5. Chasing Dragons
6. Til The Head Explodes
7. What You're Made Of
8. Raise 'Em Up
9. Ignorance & Greed
10. Blind Leading The Blind
11. Violent State Of Mind
12. Lords Of Thunder
13. Rebel Yell

Legutóbbi hozzászólások