Helloween – Így néz ki a reunionra készülő csapat

írta TAZ | 2016.12.24.

Az idei év egyik legnagyobb híre, hogy a Helloween klasszikus felállása újból összejön 2017-ben, amivel kapcsolatban egy újabb kis hírmorzsa jutott el hozzánk, ugyanis a zenekarról máris készült egy közös fotó.

2017 őszén indul a ’Pumpkins United’ világkörüli turné, melyen a jelenlegi Helloween-felállás egészül ki Kai Hansennel és Michael Kiske énekessel, vagyis ismét egy színpadon lesz látható a ’80-as évek nagysikerű összeállítása, leszámítva Ingo Schwichtenberg dobost, aki 1995-ben öngyilkos lett.

„Eredeti Helloween-dalokat játszani a Unisoniccal már komoly flashbacket jelentett, de az eredeti felállással és Andivel zúzni valami egészen különleges lesz. Az idő elérkezett!” – nyilatkozta lelkesen Michel Kiske. A csapat első koncertje 2017. október 28-án lesz Sao Paulóban, majd Dél-Amerika, Európa, Ázsia és az Államok következnek.

„Már a Hellish Rock első és második felvonásán is jól éreztük magunkat, ezúttal azonban mindenképpen megduplázzuk ezt.” – mondta Kai Hansen, majd Markus Grosskopf így folytatta: „Biztosan lesznek olyan dalok, amiket régen vagy még annál is régebb óta nem játszottunk.”

A csapat ugyanakkor a különleges és nagyszabású (közel 3 órás programmal készülnek a csapat teljes történetét átszelve, rengeteg meglepetéssel kiegészítve) körút után a jelenlegi felállással működik tovább, Andi Deris azonban csak a közelgő nagy dobásra fókuszál egyelőre: „Már alig várom, hogy együtt adjuk elő Michivel az ő és az én dalaim a színpadon, ez abszolút kivételes alkalom lesz.”

A csapatról pedig már egy fotó ki is került a Facebookra.