Stardust – Legendás producerrel készítették a bemutatkozó EP-t

írta Hard Rock Magazin | 2016.02.15.

Meghallgatható a Horváth Ákos és Gellér Tommy által alapított vadiúj hazai dallamos rock / AOR formáció bemutatkozó EP-je.

Nashville-ben, Michael Wagener (Ozzy, Metallica, Mötley Crüe, Skid Row, Alice Cooper, Dokken, Bonfire) keverésével készült el a Stardust debütáló EP-je, amit most alább meg is hallgathatsz teljes egészében.

A zenekart 2014-ben alapította Horváth Ákos énekes és Gellér Tommy gitáros, akit leginkább az Avatarból ismerhetnek a rajongók. Hozzájuk csatlakozott Papp Zoltán basszusgitáros és Kiss Tibor dobos, valamint Nagy György (Age of Nemesis) billentyűs. A zenekar 2015 tavaszán oroszlánrészt vállalt a fővárosban tartott, ’80-as évek dallamos rockzenéjét bemutató koncerten, ahol számos énekessel és zenésszel kiegészülve emlékeztek meg a korszak nagy slágereiről. A tervek szerint többnyire külföldre dolgozó csapat több neves és hazai banda előtt bizonyított már. Az igazi ősbemutató a House Of Lords koncerten volt, de így, stúdió verzióban, a sztárproducer keverésével még sokkal jobban szólnak a dalok.