Udo Dirkschneider - Nem énekel többé Accept dalokat

írta TAZ | 2015.08.03.

A Wacken fesztiválon tartott sajtótájékoztatón jelentette be Udo, hogy jövőre lenyom egy különleges turnét, majd pedig soha nem énekel Accept dalokat a jövőben.

 

 

A 63 éves német énekes a nemrég véget ért Wacken fesztivál sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy jövőre Dirkschneider néven turnézik zenekarával, azonban kizárólag Accept dalokat játszanak, hogy utána örök pihenőre tehesse a szóban forgó Udo-érás műveket:

„Még mindig imádom ezeket a dalokat énekelni és fontos része a repertoáromnak, sőt most is remekül passzolnak a hangomhoz. Azonban életed bizonyos pontjain eljön az idő, hogy lezárj egy fejezetet. Rengeteget beszéltek és találgattak eddig az Acceptről, úgyhogy szeretnék egy utolsó, végleges zenei nyilatkozatot tenni ezzel kapcsolatban és megadni a lehetőséget a rajongóknak, hogy utoljára lássanak engem, ahogy ezeket a dalokat előadom egy teljes koncert keretén belül” – nyilatkozta a smirglihangú énekes, aki szerint ez a visszavonuló nem okoz majd a jövőben problémát: „Van elég kiváló önálló anyagom, hogy gond nélkül megtölthessek egy kétórás bulit. Az U.D.O. az a banda, ahova 18 éve tartozom, innentől pedig csak nekik szentelem magam.”

Legutóbbi hozzászólások