Wisdom - Ők a Battle Beast egykori gitárosával erősí­tettek

írta TAZ | 2015.06.02.

Mivel Bodor Máté az Alestormban penget a nyár folyamán, ezért a Wisdomnak szüksége volt egy kisegítő gitárosra, akit Finnországból igazoltak.

Néhány napja írtunk arról, hogy Bodor Máté a nyári koncertekre csatlakozik az Alestorm legénységéhez, ugyanis áprilisban kilépett Dani Evans gitáros, így szükség volt egy kisegítő muzsikusra. Mivel a Wisdom is aktív lesz a nyári szezonban, ezért nekik is szükségük volt valakire, így leigazolták a Battle Beastből pár hónapja kilépett Anton Kabanent:

„Máté óriási lehetőséget kapott a brit Alestorm zenekartól, így a nyári fesztiválokon már velük fog fellépni. Amellett, hogy nagyon hiányozni fog a Wisdomból, szívből gratulálunk neki, és reméljük sikerül élnie a lehetőséggel. Így a nyári koncertjeinken nem láthatjátok velünk Mátét, viszont láthatjátok majd a finn Battle Beast zenekar alapító gitárosát/dalszerzőjét, Anton Kabanent. Fogadjátok őt szeretettel, és ha már együtt zenélünk, nem kizárt, hogy előkerül majd egy-két Battle Beast dal is. Június elején kezdünk, koncertjeinket megtaláljátok a honlapunkon.”