fbpx

Tankcsapda - Bármit kérdezhetsz, ők válaszolnak

írta Hard Rock Magazin | 2014.05.07.

Folytatódik Vallató nevű rovatunk, amelyben Ti, az olvasók kérdezhettek a zenekaroktól! A Wisdom után most Magyarország leghíresebb rockzenekarát, a Tankcsapdát kapjunk mikrofonvégre. Tabuk nélkül, jöhetnek a kérdések…

….a [email protected]-ra május 12. délig, „Tankcsapda Vallató” tárggyal. Az interjút még a jövő héten, a banda május 17-i ingyenes Hungaroring koncertje előtt elolvashatjátok. A legjobb/legérdekesebb kérdést beküldők között három darab dedikált ’Igazi hiénák’ albumot sorsolunk ki a zenekar felajánlásából!

„Koncertek után mindig ott lófrálsz a teremben, hátha lejön egy sörre a banda és te kérdezhetsz tőlük valamit? Felkutatod az egész internetet, hogy megtaláld a kedvenceidről szóló információkat? Olvasod a velük készült interjúkat, de soha nem azt kérdezik meg tőlük, amit te szeretnél? Akkor most eljött a Te időd!

A Hard Rock Magazin új interjús rovatot indít Vallató címmel, melynek lényege, hogy olvasóink és az együttes rajongói kérdezhetik a zenészeket. A beérkezett kérdéseket a HRM szerkesztői megszűrik, és továbbítják a zenekar felé, akik így pontosan azokra a kérdésekre tudnak válaszolni, amikre a rajongók kíváncsiak.”

Legutóbbi hozzászólások