Pokolgép - Dobos nélkül

írta Hard Rock Magazin | 2014.01.02.

Ma reggel adtunk hírt arról, hogy…

…2014 nyarán vélhetően újra együtt koncertezik a klasszikus felállású Pokolgép zenekar és máris jött egy friss hír a jelenlegi felállásról. Veress Márton, a banda dobosa osztotta meg gondolatait a jövőről.

"Kedves Pokolnép! Mint azt már páran hallhattátok a Barba Negrás koncerten, január közepén egy cserediák program keretein belül fél évre elutazom Amerikába. A Nemzetközi Üzleti Főiskola (IBS) Arts Management szakának hallgatójaként ez egy óriási lehetőség számomra, hiszen a jelentkezők közül rajtam kívül csak 1 diák kapta meg ezt a lehetőséget. Remélem, sok hasznos tudásra fogok szert tenni, a zenélést természetesen nem hagyom abba, hiszen ezt szeretem csinálni a világon a legjobban. A Pokolgép zenekarban eltöltött 3 év alatt rengeteg szakmai és más hasznos tapasztalatot szereztem, rengeteg szép emlékkel lettem gazdagabb és nagyon nagy megtiszteltetésben lehetett részem, hogy ennek a legendás zenekarnak a tagja lehettem! Külön megtiszteltetés volt, hogy a jubileumi 30 éves koncerten is én játszhattam!

Mivel a további tanulmányaim valószínűleg hátráltatnák a zenekar működését, ezért közös megegyezés alapján más fogja betölteni a szerepemet, de nagyon remélem, hogy néhány bulin még találkozom veletek! Marci”