Omen - Már dolgoznak az új lemezen (x)

írta Hard Rock Magazin | 2013.09.01.

Nem sokkal Nagy Máté gitáros érkezése után megkezdődtek az új Omen korong munkálatai.

A zenekar még nem sok mindent árult el a friss anyagról, annyit azonban tudni lehet, hogy a legutóbbi dupla LP, a ’Nomen est omen’ pozitív fogadtatása okozta lendület nem hagyott alább a csapatban. „Abszolút bizakodó vagyok az új lemezzel kapcsolatban, különben nem is kezdtünk volna bele.” – mondja nevetve Nagyfi László. „Nem szeretek készülő nótákról túl sokat regélni, de annyit azért talán elmondhatok, hogy ahogy így hallgatgatom az összegyűlt riffeket, dallamokat, olyan ’Nomen est omen’, ’Jelek’ hangulatom támadt…”

A heves alkotómunka közben koncerttel is készül az Omen. Szeptember 21-én újra Budapesten, a Barba Negra Music Club-ban hallhatja őket a nagyérdemű a Rock n’ Roll Swindle társaságában.

„Ha addigra elkészül a szöveg, szívesen eljátszanánk egyet legújabb szerzeményeink közül is. Persze nem tudjuk garantálni, hogy a költőt eleget csókolja-e majd addigra a múzsa, de aki látott már minket élőben, az tudja, hogy ettől függetlenül is érdemes lesz ellátogatni szeptember 21-én a Barba Negrába, annál is inkább, mert lehet egyéb meglepi is – agyalunk azon, hogy az Omen lírai dalaiból egy-kettőt megszólaltatunk akusztikus gityókkal, ilyen már rég volt és emlékeim szerint mindannyian szerettük” – árulta el a koncertről Nagyfi.

Az Omenről amúgy sem lehet mondani, hogy túl sokat játszanának Budapesten, úgyhogy aki hallani szeretné őket, azoknak  ajánlott a szeptember 21-i klubszezon-nyitó rock-metal tomboláson való részvétel, annál is inkább, mert úgy fest, hogy idén már nem lesz több Omen-buli Budapesten!

Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/195079337319698/

Keresd a zenekart fb-on: https://www.facebook.com/Omenzenekar?ref=hl