fbpx

Mi vagyunk a...: First Memories

írta Hard Rock Magazin | 2012.05.01.

Rovatunk legújabb szereplői éppen ma, május elsején lepik meg rajongóikat néhány új számmal és egy rádiós műsorral! Figyeljétek őket...

A zenekar 2009 nyarán alakult meg Arni (ének/gitár) és Tombi (gitár) kezdeményezésével. Több tagcsere és fellépés után 2010 szeptemberére született meg az erős négyes felállás Dancival (basszusgitár) és Tomszival (dobok) kiegészülve. Ezután decemberben rögzítették az ’Of Your Way’ című 2 számos EP-t, s az anyag mellé a címadó nóta is kapott egy videó-klipet. 2011 őszén felléptek a Wisdommal Gödöllőn, illetve interjút adtak a Rockvilág.hu online rádió Groundhangok című műsorában. A zenekar április 14-én a felvidéki Dunaszerdahelyen lépett fel többek közt a jól ismert Blind Myselffel. A jövőbeli terveik között szerepel, hogy egyre több koncertet adjanak a fővárosban és országszerte.

A mai nappal jelenik meg a ’Last Hope For Resumption’ című kislemezük, amely 5 számot tartalmaz, és este 19:00 óra körül már letölthető lesz. Előtte azonban lesz egy rádiós interjú a Groundhangok rádióállomáson 18:00-tól 19:00-ig az új számok apropóján, ahol először itt hallhatjuk őket. Emellett kis meglepetéssel készülnek a hallgatóknak és a nézőknek is, mivel az adás „unstream” lesz. A rádió online-os, az alábbi webhelyen lehet majd lecsekkolni.

Esemény: http://www.facebook.com/events/224738837626984/

Stúdió-klip:

Jelenlegi felállás:

Nicolaus Hans Arnold ’Arni’ – ének, gitár
Tombor Tamás ’Tombi’ – gitár, háttérvokál
Somodi Dániel ’Danci’ – basszusgitár, háttérvokál
Győrbíró Tamás 'Tomszi' – dobok
 
Of Your Way videóklip:

Legutóbbi hozzászólások