Almah - Edu pihenője

írta Tomka | 2011.10.09.

Edu Falaschi, az Almah (kiknek legújabb klipje lentebb megtekinthető) és az Angra frontembere egy időre szünetelteti énekesi karrierjét, hogy pihentesse hangját, mivel...

...orgánuma elfáradt abban, hogy megfeleljen a melodikus metal rajongók elvárásainak, és folyton magasan énekeljen. Edu elmondása szerint bariton, és a közép-, ill. az alsó tartományokban érzi jól magát, ahogy az Almahban vagy a Symbols-ban énekelt. Edu elismerte, hogy öregszik, és már nem mennek neki azok a magasak, amiket 10 éve még produkálni tudott: fiatalon még megpróbálta túlszárnyalni saját adottságait, és elénekelni az Angra klasszikusokat, de nemrégi közleményében kijelentette, hogy ezentúl mindegyik zenekarában csak a számára fekvő hangtartományban fog énekelni. Emellett bizonytalan hosszússágú időre pihenőre vonul, hogy rendbeszedje egészségét, de zeneszerzőként és producerként addig is dolgozni fog.

Örömtelibb hír Edu rajongói számára, hogy a A Trace of Trait után most egy újabb dalra forgatott klipet az Almah az október 14-én megjelenő 'Motion' c. albumukról. Ezúttal a Late Night In '85 kapott mozgóképes körítést.