fbpx

Mi vagyunk a...: Smiley-k

írta Hard Rock Magazin | 2011.08.20.

Az utóbbi időben kissé hanyagolt „közszolgálatot” betöltő rovatunkban, most egy olyan csapat mutatkozik be, akiknek írását széles mosollyal olvastuk és örülünk annak, hogy van lelkes utánpótlás kis hazánkban. A Smiley-k zenekar tagjai talán koruknál fogva is, még keresik önmagukat és nem is feltétlen a Hard Rock Magazin profiljába tartozik a muzsikájuk, mégis úgy döntöttünk lehetőséget adunk nekik a bemutatkozásra…

„2010. januárban a Tiszalöki Alapfokú művészeti iskola, és általános iskolában működő kamarazene tagozat keretein belül alakultunk! Külön-külön szakokra jártunk, (billentyű, fúvós) és egyszer csak összeállítottak minket egy fellépés erejéig. Ez a produkció olyan jól sikerült, hogy elhatároztuk: Együtt maradunk! A zenekar neve abból adódott, hogy voltak próbák, mikor a zenekarnak semmi kedve nem volt semmit csinálni és voltak alkalmak, mikor nem volt pillanat, hogy ne nevettünk volna... tehát a hangulatunkból adódott... Szeretünk utazni, főleg fellépésekre mind pedig kikapcsolódásképp túrázgatni.Az együttes, mint a képeken látjátok fiatalokból, tizenévesekből áll.

A zenekar tagjai:
 
Koleszár Ákos - énekes 15 éves, szeret partizni, szereti a lányok társaságát. A 2010-es RockPlace tehetségkutatón 16 együttes közül, annak ellenére, hogy a mi zenekarunk volt a legfiatalabb tagokból álló, mondhatni gyerekek, Ákos elhozta a legjobb ének címet.( együttesünk pedig a különdíjat). 4 éve billentyűzik, és énekel, 2 éve a dobok mögött, ez évben nyert felvételt a nyíregyházi művészeti középiskola ütő tagozatára.

Koleszár Bence - szaxofonos 14 éves, szereti a szaxit. Alapjában egy csendes, de nem visszahúzódó srác, fiatal kora ellenére természetesnek veszi a színpadi életet.
3 éve bűvöli a hangszerét. Tervei közt szerepel a pénzügyi szakterületen való továbbtanulás, de elmondása szerint nem szeretné hanyagolni a zenét sem.

Kulcsár Fruzsi - szintetizátor 14 éves, a csapat egyetlen leány tagja. 3 éve billentyűzik, ugyanabban az iskolában. Imád beszélgetni /sokszor beszélni/, de sajnos, ez nem a színpadon, illetve a dobogón mutatkozik meg!! Az ő elképzelése teljesen más irányú. A rendészeti szakközépiskolába szeretné tanulmányait folytatni.Egyetlen év alatt eljutottunk a Dunakanyarban megrendezett Hetedhét Vigasság fesztiválra, a Tokaji Szüreti Fesztiválra, három segélykoncertre, említve itt a vörös iszap károsultakért, az árvízkárosultakért, illetve a hátrányos helyzetű gyermekekért, Ez utóbbit Budapesten rendezték. De láthattak minket a Tátrai Band előzenekaraként is. A nyíregyházi mustár rádió készített velünk riportot, a Szabolcs Online honlapja rendszeres jelleggel tudósítja működésünket.
Honlapunk a www.smileyzenekar.ewk.hu oldalon látható, ahol mind képek, mind videók halmazát tekinthetik meg az érdeklődők. Szívesen vállalunk ingyen, bérmentve fellépéseket, csak azért hogy minél többen megismerjenek minket. Szerencsére akad 1-2 olyan vállalkozó, aki segít abban, hogy eljuthassunk bárhova. Mivel saját keresettel nem rendelkezünk, így folyamatosan keresünk szponzorokat, hátha lát bennünk bárki is fantáziát.”

Legutóbbi hozzászólások