Five Finger Death Punch – Brian May, Kenny Wayne Shepherd és Brantley Gilbert vendégeskedik az új klipben

írta karpatisz | 2019.04.13.

Különleges kisfilmet mutatott be a Five Finger Death Punch, melyben a címben említett neves zenészek is szerepet vállaltak. A kisfilmből származó bevételt jótékonysági célra ajánlották fel Báthory Zoliék.

A Blue On Black című dal eredetileg Kenny Wayne Shepherd 1997-ben megjelent ’Trouble Is…’ című albumán látott napvilágot. Ezt a dalt dolgozta fel a Five Finger Death Punch is, az átformált mű pedig a tavaly májusban boltokba került 'And Justice For None’-on található meg. Báthory Zoliék verziója igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen három hónap alatt a YouTube-on található eredeti klipet több mint 6 millióan nézték meg.

A folytatásnak is vélhetően hasonló sikere lesz, de ezúttal a friss klipben az eredeti dal szerzője, azaz Kenny Wayne Shepherd, a Queen legendás gitárosa, Brian May és a countryénekes Brantley Gilbert is feltűnik. A várható bevétel a híres színesz alapítványához, a Gary Sinise Foundationhöz kerül. Az alapítvány egyébként a veteránokat és azok családjait támogatja elsősorban.

A magyar származású gitáros így nyilatkozott a felajánlással kapcsolatosan: „A veteránok és a védelmezőink megsegítése mindig is közel állt a szívünkhöz. Ezek a bátor nők és férfiak minden reggel úgy mennek el munkába, hogy nem tudják, látják-e még családjukat. A döntésük teljesen tudatos, amelyet a közjó érdekében tesznek. Nincs attól jobb érzés, mint összejönni néhány barátunkkal a country, a blues és a klasszikus rock stílusból, és együtt ünnepelni ezeket a hősöket.”