Heathen – Januárban érkezik a ’The Evolution Of Chaos’ évfordulós változata

írta karpatisz | 2019.12.06.

Az 1980-as évek közepén működött egy szeizmikus erejű thrash metal csapat San Franciscóban. A legendás Heathen ismét hallat magáról, január 31-én jelenik meg harmadik nagylemezük tízéves jubileumi újrakiadása.

A ’The Evolution Of Chaos’ eredetileg 2010. január 25-én jelent meg, az akkori csapat több mint 18 év kihagyás után tért vissza és ismét a thrash műfaj csillagai közé emelkedtek. Akkor David White (ének), Lee Altus (gitár), Kragen Lum (gitár), Jon Torres (basszusgitár) és Darren Minter (dob) alkotta a zenekart, a korongon egyébként az Exodus több tagja is vendégeskedett. Tíz év elteltével a Heathen ismét hallat magáról, ugyanis a Mascot Label Group gondozásában jelenik meg a ‘The Evolution Of Chaos’ jubileumi kiadása, mégpedig 2020. január 31-én. Az eredeti felvételhez képest egy bónuszdal is rákerül erre a frissített változatra, ennek a címe: Seasons of Purgatory. A kiadvány 2 LP és CD/DVD, valamint digitális verzióban is kapható lesz. A DVD lemezen 2 óra hosszúságú dokumentumfilmet láthatunk az ünnepelt lemez születéséről és egy 2009-es, Japánban rögzített élő előadást.

A Heathen jelenleg David White (ének), Lee Altus (gitár), Kragen Lum (gitár), Jason Viebrooks (basszusgitár) és Jon Dette (dobok) tagokból áll. Ez a felállás 2020. júniusában és júliusában Európában is elcsíphető lesz. Eddig Németországban, Belgiumban és Svédországban van megerősített fellépésük.

’The Evolution Of Chaos’ dallista:

CD:

01. Intro
02. Dying Season
03. Control By Chaos
04. No Stone Unturned
05. Arrows Of Agony
06. Fade Away
07. A Hero's Welcome
08. Undone
09. Bloodkult
10. Red Tears Of Disgrace
11. Seasons In Purgatory
(bónuszdal)
12. Silent Nothingness

DVD:

01. The Making Of ’The Evolution Of Chaos’
02. Live In Japan 2009
03. Dying Season - Director’s Cut
04. Dying Season - HD

Legutóbbi hozzászólások