Éjfény – Kész az album, itt egy új dal

írta Hard Rock Magazin | 2019.12.02.

Új dallal jelentkezett a power/thrash metalos Éjfény. A csapat elkészült új lemezével, mely magyar és angol nyelven is elérhető lesz.

Búcsú címmel új dalt osztott meg az Éjfény. A csapat a dal kapcsán a következő üzenettel jelentkezett: „Az ’Üvöltő’ készen van (el sem hisszük), már csak azt szervezzük, hogy milyen formában, valamint, hogy kin/min keresztül éritek majd el az albumot. Amint ez a helyére kerül, sikítunk. Az év végét megnyomjuk, decemberben négy klip is napvilágot lát. Az akusztikus és a horrorvidi előtt úgy gondoltuk, hogy egy ilyen szép ősz után méltó módon veszünk tőle búcsút. A dalban két fantasztikus zenész is vendégeskedik, az egyikük Horváth Martina istennő (Nulah, WMD, Ghymes, ex-Niburta), valamint az M.C.S. Blues Band  frontembere, Wágner Balázs, aki tökéletes hegedűszólammal támogatta meg a mutatványt. Ezúton is tengermély hála nekik, kalap lent!

Maga a dal a fájdalmas tehetetlenségről szól, amit sajnos nagy valószínűséggel mindenki megélt már, mikor mondania kellett volna valamit, ami inkább mégis bent maradt. Aztán hogy ez jó döntés volt-e, azt mindenki döntse el maga. December 7-én Zircen, 20-án pedig Veszprémben csíphettek el minket utoljára idén! Szívből reméljük, hogy tetszik a dal és hogy találkozunk a koncerteken is!”