Mick Mars – „Senki sem állhat a szólóalbumon útjába”

írta TAZ | 2019.11.30.

Jövő tavasszal végre megjelenik a Mötley Crüe gitárosának első szólóalbuma. Mick Mars már hosszú évek óta dolgozik az anyagon, és úgy tűnik, hogy még a Mötley 2020-as turnéja előtt szeretné kiadni azt.

Áprilisban jelenik meg Mick Mars első szólólemeze, melyen a Mötley Crüe gitárosa már négy éve dolgozik kisebb megszakításokkal. Az anyag Nashville-ben formálódik a Blackbird Studio falai között Michael Wagener (Ozzy Osbourne, Accept, Warrant, Skid Row) producer segítségével, és azt maga Mick garantálja, hogy megjelenik jövő tavasszal, a Twitteren ugyanis ezt válaszolta egy rajongónak: „Senki sem állhat a szólóalbumon útjába. Készüljetek 2020 áprilisára!”

Legutóbb tavaly ősszel hallhattunk az anyagról, akkor Mick a következőket mondta: „Amikor előrukkolok a saját projektemmel, akkor az első lemezem meagdja a kulcsot ahhoz az ajtóhoz, amit ki kell nyitnom. Minden bizonnyal el fogok veszíteni valamennyi rajongót, mivel ez nem úgy szól, mint a korábbi bandám. Ha ez jól sül el, akkor tudom, hogy mehetek tovább és tovább, és kitalálhatok új dolgokat. Tovább akarok menni, tovább akarok fejlődni és motivált maradni. Ha abbahagyod a tanulást, akkor talán a gitárodat is leteheted nyugodtan.”

A Mötley Crüe 2020-as visszatérő turnéjáról ITT számoltunk be korábban.